Adviseur Installatietechniek

solliciteer direct
tandwieltje

Een gezonde en houdbare wereld is waar het bedrijf zich maximaal voor inzet. De relaties en opdrachtgevers kloppen bij het bedrijf aan voor complexe, technische vragen en het bedrijf zet hun expertise graag in voor een onafhankelijk advies of ontwerp. Wil jij onderdeel zijn van dit bedrijf? Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als adviseur installatietechniek ben je verantwoordelijk voor het succes van het bedrijf. Je bouwt en onderhoudt relaties met opdrachtgevers en partners (o.a. architecten) met wie het bedrijf samenwerkt. Je schrijft offertes en werkt aan aanbestedingstrajecten. Vervolgens ben je van A tot Z verantwoordelijk voor het project. Niet alleen voor het projectmanagement (bijvoorbeeld budget en planning), maar ook voor de technische inhoud. Je adviseert onze opdrachtgevers op het gebied van installatietechniek, waarbij je de integraliteit van het ontwerp niet uit het oog verliest. Daarbij werk je met diverse stakeholders en kunt ieders belangen goed inschatten. Je maakt de ontwerpkeuzes, bij voorkeur met de hoogst mogelijke duurzame ambities. Uiteraard doe je dit allemaal niet alleen want het bedrijf werkt altijd in teams. Maar jij bent wel de leider die jouw projectteam stuurt naar de kwaliteit die opdrachtgevers van ons verwachten.

Wij vinden het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Er wordt verwacht van jou dat je jouw kennis en ervaring deelt en als coach fungeert voor collega’s. Ook intern acteer je dus als een echte adviseur; een onafhankelijke expert die zowel gevraagd als ongevraagd advies geeft op het gebied van installatietechniek met als doel een gezonde en houdbare wereld!

Wie zoeken we?

We zoeken een topadviseur, want je wordt één van onze ambassadeurs. Het bedrijf is gevestigd op meerdere locaties (o.a. Den Haag, Apeldoorn en Eindhoven) en het is daarom ons om het even vanuit welke standplaats jij je adviseurskwaliteiten laat zien!

Onze ideale kandidaat heeft een relevante TU/HBO opleiding afgerond (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde) en is bekend in/met onze branche. Je hebt al een aantal jaren ervaring als adviseur van gebouwgebonden installaties en weet hoe je leidinggeeft aan een team. Wij hebben een voorkeur voor een adviseur die kennis en ervaring heeft met complexe projecten zoals ziekenhuizen of laboratorium gebouwen.

Je kunt goed organiseren en weet anderen te enthousiasmeren, zodat er actie uit voortvloeit. Hoewel je weet waar je het over hebt, sta je zeker open voor feedback en durf je jezelf kwetsbaar op te stellen. Je begrijpt dat deze houding helpt om de organisatie (continu) te verbeteren.

Het eigendom van ons bedrijf ligt bij de directie en medewerkers en daarom krijg jij op termijn ook de kans om te participeren in een stabiel en ambitieus bedrijf dat bijdraagt aan de verduurzaming van de gebouwde omgeving.

 

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Laat het ons dan weten door jouw CV te mailen naar Lotte de Bree op info@werk-fundament.nl
Heb je vragen? Dan zijn we via +31 6 33357616 bereikbaar.

Garantie op persoonlijke en professionele groei.

Voor de vakman én jouw organisatie!

Neem contact opLees meer