Junior Specialist Duurzaamheid & Circulariteit

Standplaats den haag
solliciteer direct
tandwieltje

Vind jij het net als wij leuk en belangrijk te werken aan de beste (technische) oplossingen om bestaande en nieuwe gebouwen en gebieden gezond, circulair, energiezuinig, flexibel èn comfortabel te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Bij ons is er altijd ruimte voor ervaren en onervaren mensen die impact willen maken!

Over het bedrijf

Een gezonde en houdbare samenleving, dat is waar wij onze kennis voor inzetten. Dat is ook waarvoor onze relaties en opdrachtgevers met hun complexe, technische vragen bij ons aankloppen. Bijna altijd is duurzaamheid onderdeel van de uitvraag en zo niet, dan brengen wij deze kennis automatisch mee. Vanuit onze afdeling Energie & Duurzame Ontwikkeling werken we volop aan diverse duurzame vraagstukken. En daar kunnen we jouw expertise en/of inzet goed bij gebruiken.

Op onze beurt bieden wij jou volop ondersteuning om jezelf verder te ontwikkelen zodat jouw impact steeds groter wordt. Denk aan de dagelijkse begeleiding van jouw ervaren collega’s, maar je mag ook externe opleidingen volgen op onze kosten.

Functieomschrijving

Als Junior Specialist Duurzaamheid & Circulariteit werk je samen met jouw slimme collega’s aan duurzaamheidsvraagstukken in de breedste zin. De toepassing van duurzame energie en circulariteit zijn belangrijke werkvelden, maar ook klimaatadaptatie en natuurinclusiviteit zijn steeds vaker onderdeel van onze ontwerpen. Dit betreft niet alleen onderzoeks- en haalbaarheidsstudies, maar ook het certificeren van projecten op basis van BREEAM, Well en/of GPR. Techniek is hierbij de basis. Maar minstens zo belangrijk zijn de strategische en organisatorische aspecten van duurzame en circulaire oplossingen. Zo ondersteun je straks de procesbegeleider van de grootste WKO van Europa, breng je de haalbaarheid van PV toepassingen in kaart en onderzoek je de impact van het aanpassen van ventilatie op de gezondheid van de gebruikers. Je draagt daarnaast ook bij aan de ontwikkeling van de toepassing van circulaire installaties in de breedste zin.

Wie zoeken wij?

Je hebt een hbo of universitaire opleiding zoals Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde, Sustainable Development of vergelijkbaar succesvol afgerond, of je zit in de laatste fase van je studie. Wellicht heb je al enige ervaring bij een installateur of adviesbureau met verduurzaming van gebouwen, maar we dragen graag bij aan je ontwikkeling door interne en externe opleidingen of cursussen.

Je bent intrinsiek gemotiveerd om jouw kennis maximaal in te zetten om daadwerkelijk jouw steentje bij te dragen en durft dat zowel binnen als buiten onze organisatie uit te dragen. Uiteraard is kennis van de installatietechniek een pre, affiniteit met duurzaamheid is echter belangrijker. Het schrijven van heldere en leesbare rapporten is voor jou een koud kunstje en je durft deze -op den duur – ook extern te presenteren.

Als je daarnaast ook nog helder kunt communiceren èn een fijne, enthousiaste collega bent, dan maken we graag kennis met jou!

Wat wij bieden

Medewerkers werken graag bij ons, omdat we aan aansprekende en technisch complexe projecten werken. 

Daarbij zijn we een middelgrote organisatie, waardoor je vaak als teamlid betrokken bent bij alle fasen van een project en snel verantwoordelijkheid krijgt. Maar we laten je niet zwemmen. Meer ervaren collega’s staan altijd paraat om jou de begeleiding te geven die je nodig hebt om de kwaliteit te leveren waar we voor staan.

Naast deze collegiale en inspirerende werksfeer, bieden wij uiteraard een compleet arbeidsvoorwaardenpakket. Standplaats is in Den Haag maar uitstapjes naar onze andere vestigingen komen ook voor.

Uiteraard krijg je ook de mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken. We hebben de voorkeur voor een kandidaat die 40 uur per week beschikbaar is, maar 32 uur per week behoort ook tot de mogelijkheden.

Ben je geïnteresseerd?

Ben jij degene naar wie wij op zoek zijn? Laat het ons dan weten door jouw CV te mailen naar Lotte de Bree op info@werk-fundament.nl
Heb je vragen? Dan zijn we via +31 6 33357616 bereikbaar.

Garantie op persoonlijke en professionele groei.

Voor de vakman én jouw organisatie!

Neem contact opLees meer